В края на миналата седмица дупнишки полицаи са задържали 22-годишен мъж за притежание на наркотични вещества. При извършени процесуално-следствени действия в жилището, което обитава, служителите на реда са открили и иззели екстази и капсули кетамин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица в РУ Бобов дол е заявена кражба на 20 лева и златни накити от къща в града. При предприетите издирвателни действия полицаите са задържали като заподозрени двама мъже от Радомир. Те са на 34 и 19 години. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са задържали 25-годишен мъж за притежание на наркотично вещество. У него е открита опаковка с канабис при извършена проверка на л.а. „Мазда“, задържаният е бил пътник в автомобила, видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил са заявени 2 извършени престъпления – повредена е част от ограда на имот в града, извършена е кражба на пари от къща, в РУ Рила е заявено повреждане на чужда собственост – срязана е автомоблна гума. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, започнати са досъдебни производства по случаите.