В края на миналата седмица кюстендилски полицаи са задържали с полицейска заповед 35-годишен мъж за притежание на наркотични вещества. Процесуално-следствените действия са осъществени в имот, ползван от него в с. Жиленци. Открити и иззети са 3 опаковки амфетамин и канабис. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е постъпил сигнал за блъсната в пропаст туристическа каравана в землището на с. Слатино. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, по случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица в с. Коняво е възникнало пътно произшествие между л.а. „Мерцедес“ и товарен автомобил „Мерцедес“. Лекият автомобил е бил управляван от 20-годишен водач, а товарният – от 31годишен. Нанесени са значими материални щети на двата автомобила, водачите не са пострадали. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е постъпил сигнал за открит човешки череп в землището на с. Каменик, община Бобошево. На място е извършен оглед от дежурна полицейска група. Предстои назначаване на експертиза на откритите и иззетите човешки останки. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.