Тази сутрин при пътен инцидент на ГП Е 79 – в близост до разклона за Кочериново, е загинала на място 54-годишна жена. Тя е била пътничка в л.а. „Фиат“. Водачът е загубил контрол над автомобила, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил в автобус. 16-годишна пътничка от лекия автомобил е починала по-късно в благоевградската болница.

Водачът на лекия автомобил е настанен в благоевградска болница. Няма пострадали пътници от автобуса. Лекият автомобил е със сръбска регистрация, пътниците – сръбски граждани. Движението се регулира от пътни полицаи, по случая ще бъде образувано досъдебно производство в РУ Рила, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера служители на Полицейския участък в кв. „Изток“ в Кюстендил са установили 38-годишна жена с опаковка хероин. Проверката е извършена на ул. „Любимец“ около 12.50 ч. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно прозводство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на 2 бензинови помпи алуминиеви джанти и други вещи от имот в с. Коняво. По случая е започнато досъдебно произвоство в РУ Кюстендил.