60-литра наливен алкохол без български акцизен бандерол са открили в товарен автомобил дупнишки полицаи. Автомобилът е собственост на 51-годишен мъж от Дупница. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница за престъпление против данъчната система. Уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство за управление на МПС след употреба на наркотични вещества е започнато вчера в РУ Дупница. Пътните полицаи извършили проверката на л.а. „Микро Компакт“, управляван от 19-годишна жена от с. Яхиново. Направеният тест с техническо средство е реагирал на кокаин.

Вчера на пътя Кюстендил – София, в Конявската планина, е възникнало ПТП между товарен автомобил с македонска регистрация и микробус „Ситроен“ с българска регистрация. Водачът и двамата пътници са закарани за медицински преглед в ЦСМП. По първоначални данни нямат сериозни наранявания. Причините за възникването на произшествието ще се изясняват в рамките на образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на 2 бутилки алкохол и кутия шоколадови бонбони от магазин в с. Църварица. Проникването е осъществено чрез взлом, по случая е започнато досъдебно производство.