Вчера кюстендилски полицаи са задържали 26-годишен мъж за извършена кражба на преносим компютър от офис на държавна структура в центъра на града. Той е проникнал в помещенията през незатворен прозорец. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера на кръстовището, образувано от улиците „Страхил Войвода“ и „Хан Аспарух“ в Дупница, 26-годишен водач на АТВ от с. Джерман е проявил агресия по отношение на друг участник в движението. Засякъл е л.а. „Тойота“, управляван от 28-годишна жена, принудил я да спре, имал възражения срещу шофьорските й умения, нанесъл няколко удара с крак по предната лява врата на автомобила й, ламарината е огъната. 26-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница, образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е образувано досъдебно производство за осъществена незаконна сеч в землището на с. Цървеняно. Огледът е извършен по подаден сигнал, установено е, че са изрязани и извозени 69 дървета – акация, липа, бук, дъб , габер, цер, от държавния горски фонд. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.