В следствие на провелите се протести по повод увеличението на местните данъци и такси кметът на Община Кюстендил Петър Паунов покани партийно необвързани представители на протестиращите на среща-разговор. След като никой не се отзова на поканата от общинската администрация предлагат нов формат.

Кметът Паунов кани протестиращите на разговор

"До сряда 17 часа на 15 февруари очакваме всички въпроси. В четвъртък в 17:30 часа каним вас /медиите/ да отразите отговорите на въпросите, които са актуални към момента. Ние нямаме нищо, което да се нуждаем да бъде скрито." заяви кметът Петър Паунов.

Гражданите могат да отправят своите въпроси към Община Кюстендил, използвайки всички комуникационни канали - чрез деловодството, сайта, имейла и фейсбук страницата на Община Кюстендил или чрез регионалните медии.

Всеки читател на Кюстендил Инфо, който има важен въпрос от чиито отговор се интересува може да пише на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да ни изпрати съобщение на фейсбук страницата ни - https://fb.com/kustendil.info