Кметът Паунов чрез медии отправи покана за разговор към протестиращите.

"Готови сме да отговорим на всеки ваш въпрос, независимо какъв е. Моля, всички които са граждански инициатори и искат да участват, определете хората на които вярвате, най-компетентните от вас, тези които имат ярко изразена позиция и ви очакваме в посочен от вас ден в 17:30 в залата на Общината. Моля да ни посочите списък с 15 човека, в него моля да няма партийни функционери, хора които са били в кандидат депутатски и съветнически листи, хора които са свързани с разграбването на Кюстендил и региона. Можем да ви посочим кой и за колко продаде предприятията и да видите къде бяха тези хора, когато в понеделник ние бяхме в София и преговаряхме за бъдещето на Кюстендил, а те се опитваха да се скрият зад вашата болка. Болка от сметките, които донесе тяхното правителство."

снимка: архив

"Говоря с болка, защото този град трябва да продължи да се развива, а не някой да се опитва да създаде отново мътилка, в която да скрие, това че ограбиха народа. Държавата ни задлъжня с над 10 милиарда, но понеже това е далечно за всеки от нас, сочим 10те лв, който ще влязат в общината. Това е по-достъпно."

За провеждането на разговори е необходимо предварително поне 24 часа да бъде изпратен списък с имена на не повече от 15 човека, които ще участват. На разговорите няма да бъдат допускани политически ангажирани лица.

Следете страницата ни във Фейсбук и се абонирайте, за да не пропуснете срещата - www.facebook.com/kustendil.info