Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Рила за управление на МПС след употреба на алкохол. 48-годишният водач на л.а. „Ауди“ е проверен на ГП Е 79. Дрегерът е отчел резултат 1.48 промила алкохол в издишания въздух, водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. Задържан е с полицейска заповед в ареста на РУ Рила. Случаят е докладван на прокуратурата.

Повреждане на чужда собственост е заявено вчера в РУ Дупница – л.а. „Тойота“, паркиран на ул. „Родопи“ в града, е с откъсната предна броня и рег.табела. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, образувано е досъдебно производство по случая, уведомена е прокуратурата.

В РУ Кюстендил вчера е заявено проникване в л.а.“Сеат“ в с. Раждавица. При извършения оглед на място от дежурна полицейска група липси не са установени. Досъдебно производство е образувано по случая.

Вчера екип на РСПБЗН – Кюстендил, е гасил пожар в землището на с. Берсин. Горели са сухи треви и храсти, пожарът е причинен поради небрежност и е обхванал площ от 3000 кв. м, щети не са допуснати.