Вчера в РУ Дупница са заявени кражба на котел от отоплителна инсталация от частен имот в града и повреждане на собственост – счупени са 4 прозореца и врата на къща. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, образувани са досъдебни производства. Уведомена е прокуратурата.

Вчера 78-годишна жена от с. Средорек е наранена от крава. Настанена е в кюстендилската болница със счупено ребро, ключица и повърхностни наранявания. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на регистрационна табела от л.а. „Пежо“, автомобилът е бил паркиран в кв. „Запад“ в града. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена прокуратурата.

Вчера85-годишна жена е намерена починала в дома си в Кюстендил. При извършения оглед на място от дежурна полицейска група следи от насилие не са установени, трупът е закаран за аутопсия. Образувано е досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

6 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област, оказана е техническа помощ по 2 подадени сигнала. 1 от пожарите е нанесъл щети – късо съединеие е причинило запалване в л.а. „Фиат“ в Дупница, унинщожен е двигателен отсек.