Снощи в кюстендилския квартал „Изток“ е възникнал скандал между двама братя и техен роднина, последвало сбиване. Пострадалият е 36-годишен, оказана му е медицинска помощ в кюстендилската болница – със счупен нос е и охлузни наранявания. Двамата братя са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил, по случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. 

Снощи дупнишки полицаи при извършена проверка на л.а. „Мерцедес“ са установили, че автомобилът е с регистрационни табели, издадени за друго МПС. Автомобилът е бил управляван от 30-годишен софиянец. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на 300 литра дизелово гориво от товарен автомобил, който е бил паркиран пред автокъща в града. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

14 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в Кюстендилско в края на миналата седмица, 1 от тях е причинен поради строителна неизправност и е нанесъл щети – унищожени са 10 кв.м ламперия в къща в с. Жиленци, останалите пожари са причинени поради небрежност и щети не са допуснати.