Снощи дупнишки полицаи са задържали 23-годишен мъж за притежание на наркотично вещество. Проверката е извършена в кв. „Спартак“ в крада, от младия мъж е иззета опаковка с канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи при извършена проверка на л.а. „Ауди“, управляван от 20-годишен мъж, дупнишки полицаи са установили, че той управлява след употреба на наркотично вещество. Задържан е с полицейска заповед. Проверката е извършена на ул. „Седма рилска дивизия“ в Дупница. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница.

38-годишен мъж е задържан снощи от кюстендилски полицаи за управление на МПС след употреба на алкохол. Пътните полицаи извършили проверката на ул. „Дондуков“ в Кюстендил, дрегерът е отчел резултат 1.54 промила. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Кюстендил.

21-годишна водачка на л.а. „Тойота“ е причинила ПТП в с. Овчарци вчера,установено е от полицейския екип, че е била зад волана след употреба на наркотично вещество. Тестът е направен с техническо средство. Няма пострадали хора. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.