27-годишен дупничанин е задържан вчера в РУ Дупница за притежание на наркотично вещество. Полицаите извършли проверката на ул. „Орлинска“ в града. 27-годишният е управлявал л.а. „Фолксваген“, в авмобила са открити 2 опаковки с канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Общото количество надхвърля 9 грама. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера при извършена проверка на 30-годишен мъж служители на РУ Дупница са открили у него опаковка канабис. Проверката е извършена на ул. „В.Търново“ в града. 30-годишният е задържан с полицейска заповед за 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е задържан 49-годишен водач на л.а. „Мицобиши“ за управление след употреба на алкохол. Пътните полицаи извършили проверката в града. По случая е започнато бързо полицейско производство.

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на инструменти от т.а. „Форд“, автомобилът е бил паркиран на ул. „Ив.Вазов“ в града, проникването е осъществено чрез ключ. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера екипи на РСПБЗН са оказали техническа помощ на 3 обекта отводнени са в Кюстендил.