Вчера дупнишки полицаи са задържали 19-годишен жител на гр. Бобошево за притежание на наркотично вещество. При извършена проверка служителите на реда са иззели от него опаковка MDMA. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи служители на РУ Дупница са задържали 52-годишен софиянец за хулиганска проява – той е бил клиент в хотел в Сапарева баня, след скандал с приятелката си и в нетрезво състояние е чупил собственост на хотела/повредил е 2 врати, телевизор/. Ще остане в полицейския арест в РУ Дупница 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера е възникнал конфликт между двама младежи – на 19 и 18 години са, и техен познат, нанесли му побой. Инцидентът е възникнал на ул. „Ефрем Каранов“ в Кюстендил. Пострадалият е на 17 години, със счупена челюст е. Настанен е в кюстендилската болница. Нападателите са задържани с полицейска заповед за 24 ч в ареста на РУ Кюстендил. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на електрически проводници и ел. части от новострояща се сграда в града. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, започнато е досъдебно производство по случая.

Вчера служители на РУ Кюстендил са установили 37-годишен кюстендилец да да управлява нерегистриран автомобил. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера екипи на РСПБЗН са гасили 4 пожара, 1 от тях е нанесъл щети – в къща в с. Драговищица е възникнал, унищожени са 150 кв. м покривна конструкция, опушени са 200 кв. м стени. Пожарът е потушен от 2 противопожарни екипа на РСПБЗН Кюстендил. Няма пострадали хора. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил.