Вчера дупнишки полицаи са открили и иззели от 24-годишен жител на с. Баланово опаковка марихуана. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. 24-годишният мъж ще остане в ареста на РУ Дупница 24 часа. По случая е започнато досъдебно производсто, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера дупнишки полицаи при извършена проверка са установили 40-годишен водач на джип „Гранд Чероки“ да управлява след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 2.36 промила, По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера кюстендилски полицаи при извършена проверка са установили 42-годишен вода на л.а. „Опел“ да управлява след употреба на наркотично вещество. Тестът е направен с техническо средство. Водачът е задържан с полицейска заповед за 24 часа. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера при ПТП, възникнало в района на с. Цървеняно между 2 леки автомобила“Фолксваген“, е пострадал пътник от единия. 20-годишният младеж е със счупена дясна ръка, оказана му е помощ в кюстендилската болница. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.