Директорът на ОДМВР - Кюстендил, ст. комисар Св. Григоров връчи на началника на Полицейския участък в кв. "Изток" гл. инспектор Даниел Йорданов Плакет и Благодарствено писмо, изпратени от директора на Дома за пълнолетни лица с физически увреждания "Ильо Войвода" в Кюстендил Анелия Милошова. На кратката церемония присъства и началникът на РУ Кюстендил  гл. инспектор Райчо Омерски. 

Поводът за вълнуващия момент и получените благодарности е отпреди 2 седмици, когато домуващ в социалното заведение е станал жертва на измама. От дебитната му карта е изтеглена сумата от 800 лв. от неизвестно лице. Служителите от дома са подали сигнала в РУ Кюстендил, следват незабавни издирвателни действия и след по-малко от денонощие Д. Йорданов и колегите му от ПУ "Изток" са с успешен резултат по установяването на извършителката.

В писмото си до директора на ОДМВР госпожа Милошова казва: Благодаря, господин Директор, чрез Вас на Дани Йорданов и екипа му за бързата, всеотдайна и успешна работа и достигането до справедливост. Благодаря от името на работещите и домуващите за добрия резултат! Убедени сме: Всеки получава заслуженото!