Вчера в Полицейския участък в кв. „Изток“ в Кюстендил 64-годишен мъж е заявил, че е извършена кражба от дома му на 370 лв. Служителите предприели незабавни действия, извършителят е установен и задържан с полицейска заповед.Той е 18-годишен, също жител на квартала. Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

39-годишен жител на с. Слатино е нападнал свой съселянин вчера, нанесъл му е удари с метален предмет и му е причинил средна телесна повреда. На пострадалия- 70-годишен, е оказана медицинска помощ в дупнишка болница, с комоцио е. Извършителят на деянието е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

56-годишен мъж от с. Самораново е задържан вчера от дупнишки полицаи за умишлено нанесена повреда на л.а. БМВ. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

3 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта, всички са причинени поради небрежност. Не са допуснати щети. Оказана е техническа помощ по 1 сигнал.