12-годишно момиче, обявено за общодържавно издирване, е установено от служители на РУ Рила, предадено е на роднините в добро здравословно състояние вчера.
49-годишен мъж е намерен обесен в мазето на жилищен блок в Кюстендил. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Образувано е досъдебно производство по случая, уведомена е прокуратурата.
Досъдебно производство за повреждане и унищожаване е образувано в РУ Кюстендил вчера – срязани са 2 гуми на л.а. „Сузуки“, автомобилът е бил на паркинг в града. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.
Бързо полицейско производство е образувано в РУ Бобов дол за управление на МПС след употреба на наркотично вещество – водачът на л.а. „Опел“,29 г., е задържан с полицейска заповед.  Тестът е направен с техническо средство. Уведомена е прокуратурата.
23-годишен водач на л.а. „Опел“  е установен от дупнишки полицаи да управлява след употреба на алкохол. Тестът е направен с техническо средство, резултатът е 1.54 промила, проверката е извършена на ул. „Св. Иван Рилски“ в града. Водачът е задържан с полицейска заповед, бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Дупница, автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване. Уведомен е дежурен прокурор.
2 пожара, причинени поради небрежност,  са гасили екипи на РСПБЗН през изминалото денонощие, щети не са допуснати.