33-годишна жена е задържана вчера от кюстендилски полицаи за управление на МПС след употреба на наркотично вещество. Проверката е извършена от служители на реда на ул. „Цар Освободител“ в града. Тестът на водачката е направен с техническо средство. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи в Дупница е възникнало ПТП на кръстовището, образувано от улиците „П. Евтимий“ и „Ц.Церовски“.19-годишен водач на л.а. БМВ е загубил контрол над автомобила и се е ударил в стълб на електропреносната мрежа. При инцидента са нанесени материални щети, водачът и спътникът му са прегледани в дупнишка болница и са освободени. Тестът на водача за употреба на алкохол е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

3 пожара са гасили вчера екипи на районните служби ПБЗН в областта, единият от тях енанесъл щети. Късо съединение е причинило запалването в барака в землището на с. Мурсалево. Огънят е унищожил бяла, черна и компютърна техника, 1 т зърно, покривна конструкция 30 кв. м. Пожарът е угасен от екип на РСПБЗН Рила, нявма пострадали хора.