30-годишен жител на с. Слокощица е задържан през изминалата нощ от кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество. Той е управлявал л.а. „Хонда“ и е спрян за проверка на пътя между селата Слокощица и Ново село, у него е открита опаковка с бяло-жълто прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало на амфетамин. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера дупнишки полицаи са задържали 23-годишен мъж от с. Яхиново за притежание на наркотично вещество. Проверката служителите извършили в гр. Бобошево, 30-годишният е бил пътник в такси. Сухата листна маса е открита в раницата му. При направения полеви наркотест е реагирала на канабис. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на л.а. „Ауди“, паркиран на ул. „Гоце Делчев“ в града – счупени са предното и задно панорамни стъкла. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.