Бързо полицейско производство е започнато вчера в РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество. Служителите извършили проверката на 37-годишен мъж на ул. „Банска“, от него е иззета опаковка с хероин. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. 37-годишният мъж е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор.

Вчера служители на Полицейския участък в кв. „Изток“ в Кюстендил са установили извършител на кражба на килим от къща в квартала. Килимът е бил продаден, иззет е от новия му собственик. 33-годишният извършител на кражбата е задържан за 24 часа, той е известен на полицията и с други противозаконни деяния. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Рила е започнато досъдебно производство за манипулиране и монтиране на допълнително съоръжение към ел. табло с цел непълно отчитане на потребяваната ел. енергия. Проверката е извършена след подаден сигнал от служител на електроразпределителното дружество. За случая е уведомен дежурен прокурор.