Вчера кюстендилски полицаи са установили трима извършители на измама. Те въвели в заблуда собственик на имот в с. Гюешево, че ще сменят улуците на къщата, получили от него 2600 лв. и си отишли.Тримата мъже са от с. Сталево, Хасковска област. Потърпевшият е подал жалбата в РУ Кюстендил на 29 юли т.г. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи дупнишки полицаи са установили водач на л.а. „Опел“ да управлява след употреба на наркотично вещество. Тестът е направен с техническо средство. 41-годишният водач е задържан за 24 часа. По случая е започнато бързо полицейско производство.

Вчера в РУ Бобов дол са подедени 3 сигнала от служител на затвора за намерени опаковки с прахообразно вещество в района на затвора. Съдържанието на двете опаковки е реагирало на хероин при направения полеви наркотест. По случаите са започнати досъдебни производства в РУ Бобов дол.

Вчера екип на РСПБЗН Рила е оказал техническа помощ за отстраняване на катастрофирал автомобил в района на с. Бараково, водачът не е пострадал; през изминалата нощ е възникнал пожар в л.а. „Ауди“, паркиран в жк „Велчова завера“ в Дупница, пожарът е угасен от екип на РСПБЗН – Дупница, автомобилът е унищожен, засегната е боята и на друг автомобил, паркиран наблизо. Причините за възникването на пожара се изясняват от РУ Дупница.