Кюстендилски полицаи са задържали 31-годишен мъж с 6 опаковки хероин. Проверката е извършена на ул. „Мездра“ в града.Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

През изминалата нощ пътни полицаи са установили водач на л.а. „Опел“ да управлява след употреба на алкохол. Проверката е извършена с техническо средство, резултатът 1.45 промила. 51-годишният водач е задържан в полицейския арест за 24 часа. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил.

23-годишен собственикът на л.а. „Опел“ е подал сигнал в полицията в Дупница, че автомобилът му е отнет противозаконно. Служители на реда са установили автомобила изоставен на кръстовището на улиците „Орлинска“ и „Самоковско шосе“, ударен в указателна табела. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница.

3 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в Кюстендилска област вчера, един от пожарите е нанесъл щета – изгоряло ел. табло в с. Стоб, причина за пожара е късо съединение.