Навигация

Вчера служители на Полицейския участък в кв. „Изток“ в Кюстендил са установили 18-годишен извършител на кражба на велосипед. Велосипедът е иззет от него. Сигналът за кражбата е бил подаден в участъка в събота. По случай е започнато досъдебно образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил.

Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на чужда собственост – счупено е стъкло на входна врата на ателие за услуги; в РУ Дупница е заявена кражба на пари от къща в с. Яхиново. Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи, започнати са досъдебни производства по случаите.

Вчера в с. Фролош е починал 49-годишен мъж, който е бил блъснат от коне. Той отглеждал конете си в Кочериново, част от тях, оставени без надзор, се загубили. Стопанинът ги намерил в землището на с. Фролош, докато ги прибирал, заедно със свой приятел, бил блъснат и починал на място. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Рила. Уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в Кюстендилска област са причинени 17 пожара поради небрежност. Гасителните екипи на районните служби ПБЗН не са допуснали щети.

Вижте също ...

Търсене

Кюстендил Инфо - новинарски сайт, проект на Студио Видеограф