Да играем футбол с кауза! Тази Коледа стават чудеса!

Фондация "Легендарно сърце", с подкрепата на Община Кюстендил и Зона спорт ви канят на ПЪРВИЯ КОЛЕДЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ в едно от любимите ни пространства - Зона Спорт! Там ще се слеем в коледната магия с ароматно вино под звуците на любимата музика.

Турнирът ще се проведе на 16 и 17 декември в "Зона Спорт", гр. Кюстендил. На място ще бъдат поставени кутии за набиране на средства, който заедно с парите от събраните такси и някои артикули ще отидат директно за каузата на събитието - да бъде закупен мобилен дефибрилатор, който да бъде публично достъпен.

"Човешки животи могат да бъдат спасени в критичен момент при наличие на мобилна дефибрилаторна станция. Надяваме се да бъдем всички съпричастни към каузата. Стремежът ни в дългосрочен план е да съдействаме за активна, здравословна и сплотена общност в атрактивна среда", посочват организаторите.

Правила на турнира:

Мъже: Турнирът в категория "мъже" ще се в 4 групи, като максималният брой отбори е 16 (към този момент са записани 12 отбора).
На 16.12. ще се проведе груповата фаза, а на 17.12. четвърт-, полуфиналите и финалите.
За да можем да гарантираме участие на всички желаещи отбори силно препоръчваме да се запишете възможно най-скоро през онлайн формуляра.
Записването на място ще е възможно до 10:00 часа, в случай че не са запълнени 16-те места.
ПРАВИЛА НА ТУРНИРА
1. Групова фаза: Две полувремена по 10 мин. Тъч се изпълнява с крак. Без засада. Без продължения.
2. Финалната фаза: Продължения до 5 мин. При равенство след продължението – дузпи.

Събитието е благотворително и FAIRPLAY e задължителен! Ако все още не сте регистрирали вашия отбор, можете да го направите през следния линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf74syGUjX4XKW5gbrCcrk1Sr0_fJdBiwNucSoVRrUpLSdo7g/viewform
(такса за участие 15 лв. на играч)