Кубрат Пулев обяви, че ако победи в предстоящия мач срещу Антъни Джошуа ще дари половината пари за благотворителни каузи, съобщава букмейкъра партньор на Шампиона.

Пулев допълни, че продължава с пълна сила подготовката си за мега сблъсъка, а желанието да сподели наградата си, допълнително го мотивира да нокаутира Джошуа и да грабне световната титла.

Най-добрият български боксьор ще се изправи срещу британеца на 28 Окт. 2017 г. в град Кардиф, а домакин на събитието ще бъде „Принсипалити стейдиъм“. Шампионът в тежка категория Антъни Джошуа ще заложи и трите си титли срещу Пулев, за когото това ще бъде втори шанс да стане световен шампион.

Цяла България се вълнува и стиска палци на Кобрата, а неговите партньори обявиха безпрецедентния досега безрисков залог за победа на Кубрат Пулев.

Интересът към мача е огромен – вече са продадени почти всички билети, само за един ден организаторите на мача пласираха 70 000 билета, което надминава рекорда на Мохамед Али за най-бързо разграбен стадион за боксов двубой, коментира Еди Хърн, мениджър на британския шампион.

По всичко личи - феновете са в очакване на истинско боксово зрелище.