Вчера служители на РУ Бобов дол са задържали 22-годишен мъж за притежание на наркотично вещество. При проведените процесуално-следствени действия в жилището му са открити и иззети опаковка със семена и 7  топчета със зелено-кафява листна маса. При направения полеви наркотест съдържанието е реагирало на канабис.По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера служители на РУ Рила са задържали 48-годишна жена, за която са събрани данни, че е извършител на кражба на пари от къща в града. Кражбата е била извършена в края на миналата седмица, потърпевшият е съобщил вчера в РУ Рила, работата по случая продължава, уведомена е прокуратурата.

17-годишна жена е била нападната от неизвестно лице в Дупница на ул.“Свети  Георги“  около полунощ на 22 декември. Отнет й е мобилен телефон. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

През изминалата нощ в РУ Дупница е постъпил сигнал за срязани 2 гуми на л.а. „Алфа Ромео“ на ул. „Поп Харитон“. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.