25-годишен жител на гр. Сапарева баня е задържан снощи от криминалисти на ОДМВР – Кюстендил, за държане на наркотични вещества с цел разпространение. При проведените специализирани полицейски действия от него и имота му са иззети кананбис и екстази. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. Задържаният е известен на полицията и с други противозаконни деяния. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 34-годишен мъж за притежание на наркотично вещество. Служителите извършили проверката на ул. „Банска“ в града, иззета е опаковка с кафяво прахообразно вещество, при направения полеви наркотест е реагирало на хероин. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е постъпил сигнал за повреждане на чужда собственост в частен имот в с. Тополница – счупени са водомер, външна чешма, тоалетна, изрязани са овощни дървета. Местопроизшествието е посетено от дежурна полицейска група, образувано е досъдебно производство по случая.

Вчера в РУ Кюстендил е постъпил сигнал от жителка на с. Търновлак, че кучето й е отровено. Местопроизшествието е обслужено от дежурна група, трупът на кучето е закаран за аутопсия в БАБХ – Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера кюстендилски полицаи са установили двама души, обявени за общодържавно издирване- 34-годишен мъж от с. Драговищица и 49-годишен мъж от с. Шишковци. Уведомена е издирващата ги структура.