Бързо полицейско производство е започнато вчера в РУ Рила за управление на МПС след употреба на алкохол. Пътни полицаи са установили 52-годишен водач на л.а. „Пежо“ да управлява след употреба на алкохол – дрегерът е отчел резултат 2.02 промила. Проверката е извършена в с. Стоб. Водачът е задържан с полицейска заповед. Уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е подаден сигнал за унищожени 4 овощни дървета в частен имот в с. Тополница, извършен е оглед на място. Образувано е досъдебно производство по случая.

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на прикачен инвентар и 14 гумени тампона от хале – частна собственост. Образувано е досъдебно производство по случая.

Вчера в РУ Дупница 51-годишен мъж е съобщил, че е станал жертва на грабеж. Бил е нападнат от непознато лице и са му отнети 30 лв. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера екипи на РСПБЗН – Кюстендил, са обслужили 2 сигнала – оказано е съдействие на ЦСМП за пренасяне на трудноподвижен пациент до линейката; гасен е пожар в сухи треви и отпадъци, щети не са допуснати.