Навигация

 

В края на миналата седмица в РУ Кюстендил е заявена кражба на 30 бутилки с алкхолна напитка, телевизор, 2 тонколони, тример за косене на трева от къща в с. Долно Уйно, местпроизшествието е обслужено от дежурна група, образувано е досъдебно производство по сучая. Уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица е заявена кражба на акумулаторна батерия от л.а. „Ауди“, паркиран в кв. „Румена Войвода“ в Кюстендил. Образувано е досъдебно производство по случая в РУ Кюстендил.

Досъдебно производство е образувано в Дупница за кражба на регистрационни табели от л.а. „Пежо“. Автомобилът е бил паркиран на ул. „Софроний“ в града.

Бързо полицейско производство е оразувано в РУ Бобов дол за управление на МПС след употреба на алкохол. 51-годишен водач на л.а. "Мицубиши“ е управлвал с 1.48 промила алкохол.Проверката е извършена в с. Бабино на 2 май. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ.

Бързо полицейск произвдство е образувано в РУ Рила за управление на МПС след употреба на алкохол, 39-годишен водачна л.а. „Мицубиши“ е управлявал с 1.27 промила алкохол в издишания въздух. Тестът е направен с техническо средство, проверката е извъшена в с. Пороминово.

3 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН, щети не са допуснати. Продължава гасенето на поожара в сметището на с.Радловци, възникнал на 3 май, на място е изпратена и техника на община Кюстендил.

Вижте също ...

Търсене

Кюстендил Инфо - новинарски сайт, проект на Студио Видеограф