През изминалата нощ автопатрулни полицаи от Кюстендил при извършена проверка на л.а. „Субаро“, управляван от 27-годишен жител на с. Четирци, са установили в автомобила сигнална лампа и звукова система. Пътници в автомобила са били 21-годишна жена и 24-годишен мъж. Пътникът е съобщил, че сигналната система е негова, както и че притежава още 1 кмплект. Сигналната система е иззета с протокол за доброволно предаване. Собственикът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Рила е заявена кражба на моторен трион, велосипед и други вещи от мазе на жилищна сграда в гр. Кочериново. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи полицаи от Дупница са установили 51-годишен водач на л.а. „Дачия“ да управлява след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 2.91 промила алкохол в издишания въздух. Проверката е извършена в с. Сапарево. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.