Дупнишки полицаи са установили извършителя на кражба на лек автомобил. 37-годишният мъж е известен на полицията с множество противозаконни деяния, осъждан е. Откраднатият в с. Яхиново л.а. „Фолксваген“ е намерен укрит в чужд имот в селото и е иззет. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под прякото наблюдение на прокурор.

Снощи дупнишки пътни полицаи са установили 28-годишен мъж да управлява л.а. „Ауди“ след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 1.70 промила. По случая е започнато бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера служители на РУ Бобов дол са задържали с полицейска заповед 58-годишен жител на с. Горна Козница за нанесен побой на член на семейството. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на 6135 лв. от търговски обект. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, започнато е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.