Навигация

Снощи дупнишки полицаи са задържали 17-годишен младеж за притежание на наркотично вещество, от него е иззета опаковка амфетамин. Проверката е извършена на ул. „Солун“, видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи пътни полицаи от Кюстендил са установили 55-годишен водач на л.а. ВАЗ да управлява след употреба на алкохол, дрегерът е отчел резултат 3.93 промила. Проверката е извършена в село Горна Гращица. Водачът е задържан за 24 часа в ареста на РУ Кюстендил, по случая е започнато бързо полицейско производство.

Вчера пътни полицаи от Дупница са установили 22-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ да управлява след употреба на наркотично вещество. Тестът е направен с техническо средство. Проверката е извършена на ГП Е 79. По случая е започнато бързо полицейско производство.

5 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област вчера, всички са причинени поради небрежност, материални щети не са допуснати.

Вижте също ...

Търсене

Кюстендил Инфо - новинарски сайт, проект на Студио Видеограф