Навигация

В края на миналата седмица кюстендилски криминалисти са установили извършител на кражба на мобилен телефон. 30-годишен кюстендилец отнел телефона от лек автомобил „Волво“, който е бил паркиран на ул. „Вола“ в града. Срещу извършителя на кражбата, от когото е иззет мобилният телефон, е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил.

2 бързи полицейски производства са започнати в края на миналата седмица в РУ Дупница – срещу водач на л.а. „Нисан“, управлявал с регистрационни табели, издадени за друго моторно превозно средство, и срещу водач на л.а. „Форд“, управлявал след употреба на алкохол – дрегерът е отчел резултат 2.32 промила.

Вчера в РУ Дупница са заявени 2 повреждания на чужда собственост – срязани са гуми на 2 автомобила, паркирани на ул. „Крайречна“ в Сапарева баня. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, започнати са досъдебни производства.

В края на миналата седмица екипи на районните служби ПБЗН са гасили 4 пожара в Кюстендилска област, всички са причинени поради небрежност, материални загуби не са допуснати. Екипи на районните служби са оказали и техническа помощ за отстраняване на паднали клони от дървета и опасно надвиснали предмети след силния вятър в края на миналата седмица. Няма пострадали хора.

Вижте също ...

Търсене

Кюстендил Инфо - новинарски сайт, проект на Студио Видеограф