Не може да се отрече, че 20 Super Hot е един от най-популярните и най-често играните слотове в целия свят, a слотa 20 Super Hot Egypt Quest на разработчика на игри EGT е невероятен. Смятате ли, че това е съвпадение? Очевидно не! Простотата на играта е това, което я прави толкова популярна, но тя има и първокласни екстри като безплатни завъртания, четири джакпота и Gamble функция. Правилата на играта са прости и недвусмислени, която прави 20 Super Hot Egypt Quest една от най-добрите игри, които някога ще играете.

Максималната печалба на завъртане се оценява на около 2000 пъти общия залог, RTP е под средното за пазара, а волатилността е средна.

Символи

В онлайн играта са включени шест символа на плодове. Най-често срещаните от тях са череши, портокали, сливи, лимони, дини и грозде. Седморките служат като Wild символ. Той може да се появи на всичките пет барабана, предлага най-високите печалби, а също така заема мястото на всички останали символи, освен Scatter и Egypt Quest. Символът Scatter, който е под формата на жълта звезда, може да се появи навсякъде на барабаните и макар да не задейства никакви бонуси, има висока стойност и постоянно дава награди (не е задължително да е на последователни барабани).

Геймплей и правила

Три, четири или пет еднакви символа трябва да бъдат разположени на активна печеливша линия, на съседни барабани, започвайки от най-левия барабан, за да се създаде печеливша комбинация. Преди да продължите, трябва да изберете залога, който искате да използвате. Залозите при демо версията варират от 20 до 400 монети и можете да ги зададете директно от бутоните под решетката, като просто кликнете върху желания залог.

Gamble функция

Тъй като 20 супер хот преглед на EQ показва, че е печеливша игра на EGT, имате възможност да удвоявате печалбите си след всяко успешно завъртане. Ако правилно предвидите дали следващата карта ще бъде червена или черна, общата сума се удвоява. Позволени са още до пет предположения, преди да решите да вземете печалбата си. Освен това имайте предвид, че ако направите грешен избор в играта на късмета, губите всичко, което сте рискували. Всички печалби, които са по-малки от 150 пъти общия залог, могат да бъдат подложени на функцията Gamble.

Специални функции на Egypt Quest

Ако обичате да играете безплатни слот машини с прогресивни джакпоти, 20 Super Hot Egypt Quest е играта за Вас. Три символа Egypt Quest трябва да се появят едновременно на барабани 1, 3 и 5, за да се задейства бонусът Egypt Quest. След всяко неуспешно завъртане, бонусът може да се задейства и на случаен принцип. След това ще получите осем безплатни завъртания, за да съберете златни свитъци и да запълните брояча на наградите, преди да бъдете прехвърлени към уникален набор от барабани. Като се подсигурите със символите Скарабей, приключенец и Egypt Quest, също можете да спечелите значителни награди.

Събирането на 5 златни свитъка е наградата, защото по този начин ще стартирате прогресивен джакпот. С натрупването на 5 златни свитъка се придвижвате нагоре по джакпотната стълбица, където най-голямата награда е над 20 000 монети. За всяка линия от пет златни свитъка печелите и 100 пъти общия си залог.

Волатилност и RTP

20 Super Hot Egypt Quest е онлайн слот игра с ниска до средна волатилност, 95,09% RTP и потенциални печалби. Най-голямата награда, която може да бъде спечелена в едно завъртане, е 1000 пъти общия залог, но ако имате късмет да спечелите един от четирите прогресивни джакпота, може да си тръгнете с много по-големи печалби.

Мобилна игра на 20 Super Hot Egypt Quest

Тази печеливша игра се препоръчва за използване онлайн и на мобилни устройства поради своята простота и лесно управление. Играта на слота 20 Super Hot Egypt Quest на телефон или таблет е също толкова приятна, колкото и на лаптоп. Въпреки че това не е проблем само по себе си, трябва да се уверите, че интернет връзката ви е силна, за да предотвратите евентуални прекъсвания по време на игровите сесии. Можете да тествате слота или директно в мобилния браузър, или от мобилните приложения за iPhone или Android.

Заключение

Символите в слот играта 20 Super Hot Egypt Quest, създадена от софтуерния разработчик EGT (Euro Games Technology), са изключително доходоносни. Дори с малък първоначален залог можете да спечелите значителни суми с функциите Jackpot Egypt Quest, Free Spins round и Gamble (само не забравяйте винаги да играете отговорно).