Във връзка с продължителната ваканция на учениците и спирането на културните събития читалище "Братство 1869” и читалище "Пробуда“ гр. Кюстендил, предлагат едно интересно предизвикателство към всички ученици!

Онлайн конкурс „Пролет в Кюстендил“ 2020 за ученици до 12 клас в четири направления:

  • рецитиране на стихотворение
  • изпълнения на песен
  • изпълнение на музикален инструмент
  • рисунка

Онлайн конкурсът "Пролет в Кюстендил" - 2020 ще се проведе в периода от 23 Март до 14 Април 2020 г. Целта на конкурса е да популяризира и стимулира творческия потенциал на учениците чрез аудио - визуални произведения.

фотограф: Ярослав Ставрев - Студио Видеограф

Желаещите да участват трябва да направят видеоклип с продължителност до 3 минути или снимка на рисунка на тема "Пролет в Кюстендил“. Максималната големина на клипа следва да е до 25 МБ. Видеоклипът или снимката трябва да бъдат изпратени на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. преди крайният срок - 14 Април 2020 г.

Видеоклиповете могат да бъдат заснети с мобилен телефон, таблет, фотоапарат или камера. Съдържанието на видеоклиповете трябва да отговаря на общоприетите морални норми. За участие в онлайн конкурса е необходимо да бъде попълнена Декларация за информирано съгласие от родител. Клипове, които не са придружени от Декларация няма да бъдат публикувани на Facebook страницата на Читалището.

Организаторите пожелават на всички да бъдат здрави, силни, дисциплинирани и успех на участниците в конкурса!