Общинската избирателна комисия публикува пълен списък на кандидатите за кмет, общиснки съветници и кметове на кметства. В битката за кмет на община Кюстендил влизат четирима кандидата!

Това са Ива Петрова Накова - ВЪЗРАЖДАНЕ, Петър Паунов - местна коалиция ГЕРБ /ПП ГЕРБ, ПП СДС, ПП ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, ПП ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ/,  Младен Стоянов Ризов - МК ДВИЖЕНИЕ ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА и Здравко Стойнев Милев - ИК Здравко Стойнев Милев.

В съръвнованието за общински съветници ще се борят почти двеста кандидата представляващи 15 листи. За кметове на кметства се кандидатират 38 човека. В част от кюстендилските села има само по един кандидат.

 

Вижте всички кандидати за общински съветници - тук!

Вижте всички кандидати за кметове на кметства - тук!

Кюстендил Инфо кани всички кандидати за кмет, общински съветник или кметове на кметства да представят своите кандидатури в страниците на сайта!

Прдставянето е напълно безплатно и за да бъде публикувано е необходимо всеки кандидат да изпрати необхоидмата информация по образец на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

      •