Разпространител на наркотични вещества и клиентът му са задържани вчера в Сапарева баня. Специализираните полицейски действия са осъществени от служители на сектор „Криминална полиция“ от ОДМВР – Кюстендил, и служители от РУ Дупница. Иззети са пакет с канабис, пакет с амфетамин, незаконно притежавана ловна пушка и 5 патрона от дома на 32-годишен мъж от Сапарева баня. Другият задържан е на 27 години и е от с. Овчарци. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера полицията в Дупница е сигнализирана, че 27-годишен мъж е със тежка телесна повреда, която налага отстраняването на бъбрек, настанен е в здравно заведение в града. Предприети са незабавни действия от полицейските служители за изясняване на факти и обстоятелства, допринесли за това. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на регистрационни табели на т.а. „Опел“, автомобилът е бил паркиран на ул. „Б.Милтенов“ в Сапарева баня. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница.

2 пожара са гасили екипи на РСПБЗН през изминалото денонощие, изгорели са 3 пластмасови контейнера за разделно сметосъбиране в Дупница. Причините за възникването на този пожар изяснява РУ Дупница.