След възникнал конфликт между 17-годишен дупничанин и 33-годишен кюстендилец в събота вечерта се е стигнало до саморазправа и по-младият е счупил предното стъкло на автомобила „Форд“, собственост на 33-годишния. Инцидентът е възникнал в кв. „Изток“ в Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е задържана 31-годишна водачка на л.а. „Хонда“ за управление след употреба на алкохол. Проверката е извършена в гр. Бобошево, резултатът от теста с техническо средство е 1.86 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

В петък вечерта – малко след 23.30 ч, е постъпил сигнал в РУ Рила за срязани 3 гуми на л.а. „Мерцедес“, който е бил паркиран на ул. „Ив.Вазов“ в Кочеринов Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, по случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера екип на РСПБЗН – Кюстендил е гасил пожар, възникнал в магазин за дрехи в града, огънят е унищожил техника, документи, 5 стелажа с дрехи. Причина за възникването на пожара е късо съединение, спасен от опожаряване е магазинът. Няма пострадали хора.