35-годишен мъж от с. Мурсалево е задържан вчера от дупнишки полицаи за извършена краж ба на мобилен телефон. Жертвата е подала сигнала в РУ Дупница в 10.15 ч. Предприети са незабавни действия и извършителят е задържан, от нег е иззет и откраднатия телефон. Деянието е извършено на паркинг пред бившето Промишлено училище. Досъдебно производство е започнато в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера криминалисти от РУ Кюстендил са установили извършителка на кражба на мобилен телефон от 70-годишен мъж от с. Раненци. Извършителката на деянието е 47-годишна и е от село Гърляно. От нея е иззет откраднатия телефон, работата по случая продължава РУ Кюстендил, изяснява се съпричастността й и към други противзаконни деяния, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи, малко след 18.30 ч, пред търговски обект в Кюстендил е възникнал конфликт между двама мъже – на 23 и на 47 години. Счупили са столове, собственост на магазина. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.