104-ма са наградените служители по случай Празника, с Почетен знак на МВР – III степен, е награден от министъра на вътрешните работи ст. комисар Св. Григоров

На тържественото събрание в ОДМВР – Кюстендил, по случай Празника на МВР, гости бяха зам. административния ръководител на  РП – Кюстендил, Крум Крумов и председателят на Общинския съвет – Кюстендил, Димитър Велинов.

Директорът на ОДМВР ст. комисар Св. Григоров поздрави служителите:

Колеги, обръщам се към вас с убеденост, че заедно ще продължим да се стремим да отговорим на очакванията на гражданите, ще продължаваме да защитаваме законните им права и интереси с бърза и професионална реакция, с отзивчивост и разбиране да служим на реда, законността и хората.

Убеден съм, че ще успеем благодарение на общите ни усилия. 

Затова днес с пожелание за здраве, упоритост и несломим дух изразявам благодарността си към всички вас,  които с дела доказвате, че да бъдеш служител на МВР е свързано с умението да поемаш отговорност и риск. 

Благодаря   на семействата ви, за разбирането, което проявяват, към вашия избор да се посветите на тази трудна и отговорна професия в служба на обществото. 

По случай нашия Празник искам да изразя благодарност и към всички наши партньори  - държавни структури, представители на местната власт, неправителствения сектор, граждани и медии.

Убеден съм, че партньорството ни ще продължи, за да постигаме и добри резултати. 

Колеги, за конкретен  принос, както и за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните им задължения има и награди.

Със заповед на главния секретар са  наградени  9 служители с Обявяване на благодарност, а с Колективна парична награда – 8 служители. Със заповед на ВПД административен секретар на МВР са наградени с грамоти  9 служители за образцово изпълнение на служебните им задължения.

А  с моя заповед награждавам 78 служители с Писмена похвала  за съществения им принос при изпълнение на служебните им задължения, свързани с приоритетите на МВР, проявена инициативност и висок професионализъм.

Честит Празник! 

Прокурор  Крум Крумов поздрави служителите на ОДМВР с думите:

„Благодаря ви за всеотдайната работа, която денонощно полагате. Изказвам благодарност за това, че работим в един абсолютен синхрон. Желая здраве и късмет на вас и на вашите семейства“ , а председателят на Общинския съвет в Кюстендил Димитър Велинов изрази уважението си с думите: С вашата работа вие заслужавате огромно уважение, благодаря ви. Той поднесе и поздравителен адрес от кмета на Община Кюстендил.