Навигация

 

Общо 34 са новозаразените лица с Ковид-19 за изминалите три дни в област Кюстендил /от 27-ми до 29 август/. В община Кюстендил положителните случаи са 21, в Дупница – 9, по една положителна проба има от общините Сапарева баня, Кочериново, Бобошево и Трекляно, съобщават от Областния оперативен щаб.


В Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в град Кюстендил са хоспитализирани 26 души. Двама от тях са в тежко състояние и на интензивно лечение, а останалите пациенти са в средно тежко и сравнително стабилно общо състояние.

Към днешна дата в Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“, град Дупница са настанени за лечение шестима пациенти. Трима от тях са на кислород и в средно тежко състояние.

В Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница са хоспитализирани 13 души. Един от тях е интубиран и в тежко състояние, а други четирима са на кислород.

Починал е 71-годишен мъж от община Кюстендил, с придружаващи заболявания. Областният оперативен щаб поднася искрени съболезнования на семейството и близките на починалия.

Вижте също ...

Търсене

Кюстендил Инфо - новинарски сайт, проект на Студио Видеограф