45-годишен мъж бе убит тази нощ при инцидент в Кюстендил. По първоначални данни е възникнал скандал между убития и още един мъж.

От полицията съобщиха, че при сбиване 45- годишния мъж е възпроизвел изстрел с газов пистолет, а другият участник в сбиването в същото време го е наръгал с нож. Инцидентът е станал 1 часа след полунощ на улица "Пролет" пред блок 159 в квартал Герена. По информация на полицията са задържани 45-годишният нападател, 19-годишният му син и 38-годишна жена. Хората от блока са потресени от случилото се, макар, че са разбрали на сутринтата за убийството.

„Сутринта изхвърляйки боклук виждам локва кръв пред контейнера. От съседи разбрах, че е станало някакво убийство през нощта. Баща ми е болен човек, не може да спи и е чул изстрел. Друго не мога да ви кажа, защото не съм била свидетел“, заяви живеещата в блока Елена Младенова.

снимка: Кюстендил Инфо

„Само разбрах, че е станало подобно нещо и аз лично нищо не знам. Само знам, че колата ми е засегната от цялата ситуация, явно в нея са се ударили. Явно са се блъскали в нея, подбита е ламарината на джипчето. Леко е подбита вратата, явно са се ударяли в нея“, каза Владислав Стоинев.

По неофициална информация на Кюстендил Инфо причина за скандала са неуредени финансови взаймоотношения между жертвата и убиеца.

За тази година убийство е трето за квартала.