Милана Станкова от VI в клас, Димана Крумова от VI в клас и Михаела Кирилова от VII в клас на ОУ" Професор Марин Дринов" град Кюстендил намериха и върнаха чанта на гражданка на града.
Приятелка на госпожа Николина Котева, която е пенсионер, е разказала на на директора на ОУ "Марин Дринов"- Татяна Танева, за добрата постъпка на трите момичета.

„Пред читалище "Братство" в града, на една от пейките децата открили забравена чанта. В нея имало пари, мобилен телефон и лични вещи. Ученичките позвънили на последно набраните номера на телефона и стояли един час на пейката, докато възрастната дама дойде да си я прибере. Толкова слънчеви и добри момичета. Останало е живо доброто и заедно го предаваме на нашите деца. Благодаря Ви.”

На 20.10.2018 г. година се навършиха 110 години от основаването на нашето училище и 180 години от рождението на патрона на– професор Марин Дринов.Милана, Димана и Михаела за пореден път доказаха,че заедно възпитаваме достойни дриновци и можем да се гордеем с децата си." - написа в благодарственото писмо до родителите директора Татяна Танева и връчи грамоти "ДОСТОЙНИ ДРИНОВЦИ" на трите ученички.