От 1 до 28 февруари 2018 е гласуването в международния конкурс "Европейско дърво 2018". Моля предайте на всичките си членове на дружеството!!!

България е представена в конкурса „Европейско дърво 2018“ от Секвоите в местността Ючбунар при с. Богослов, област Кюстендил

Призивът е, Вие да гласувате и да споделите с Ваши приятели от България и Чужбина, колеги, групи във фейса, за да се получи като лавина. България е малка държава. За нас ще е гордост, колкото е възможно повече хора да разберат за нашите красоти.  А защо не и да се спечели конкурса?! Споделете го на стената си! Може да си създадете и още 1-2-3 пощи, за да се гласува отново от тях!

Всичко зависи само от нас!!!

Начин за гласуване в конкурс "Европейско дърво 2018":

Стъпка 1 – Изписвате в интернет: "Европейско дърво 2018" или влизате на адрес: https://www.treeoftheyear.org/ETY-2018/Uvod.aspx  Изисква се да гласувате за два обекта.

Стъпка 2 – Избирате и гласувате с отметки за секвоите край с. Богослов и още един участник с малко набрани гласове. Задължително попълвате електронната си поща и слагате отметка в кръгчето „Не съм робот“. Потвърждавате с бутон „Гласувам“.

Стъпка 3 – Появява се надпис за потвърждаване на гласуването от вашата ел. поща.

Стъпка 4 – Влизате в електронната си поща и потвърждавате гласуването в указаната връзка. Връзката е валидна само 7 дни!

За конкурса "Европейско дърво 2018" последната седмица гласовете ще бъдат скрити. Ние сме малка страна. Конкуренцията е голяма-като брой население и развитието на технологиите. Шанса ни да спечелим е  малък, но до последно не трябва да се отказваме, защото факта, че стотици хора ще разберат за секвоите, за България е много престижна. Не е задължително на всяка цена да се спечели. Крачка назад, понякога прави две напред! Понякога, губейки се печели повече... Така, че продължаваме!!! Споделяйте с приятели от България и чужбина и до нови срещи по хубави места! Благодаря за подкрепата!