45-годишен мъж е установен в края на миналата седмица от кюстендилски полицаи с 3.33 грама хероин. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. Проверката е извършена в кв. „Изток“ в града, по случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 18-годишен неправоспособен водач на л.а. „Ауди“. Младият мъж е управлявал автомобила след употреба на наркотично вещество. Проверката е извършена на ул. „Хаджи Димитър“ в града. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил.

В края на миналата седмица са заявени 2 извършени кражби - от къща в кюстендилския квартал „Изток“ са откраднати пари и златен пръстен, от къща в Дупница са откраднати златни накити. Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи, започнати са досъдебни производства в РУ Кюстендил и РУ Дупница.

В събота екип на РСПБЗН – Кюстендил, е отводнявал апартамент в кв. „Герена“, няма пострадали хора.

В петък при осъществяването на ремонтни дейности в гараж в Кюстендил е пострадал 18-годишен мъж. Той е закаран за лечение в столична болница, по първоначални данни е с 30% изгаряния. При пожара са унищожени заваръчен апарат, ъглошлайфове, моторен тример, соларна маска, винтоверт. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил.