платена публикация

Василен Крумов е на 32 г. Завършил е ПТГ "Джон Атанасов" Кюстендил, специалност Компютърна техника и технологии през 2010 г. Работи като главен готвач в заведение.

Моята цел е популяризирането на Кюстендил и околните селища като туристическа дестинация. В околностите, както и в самият град има места които заслужават вниманието на туристите. Малки примери за това са водопада в землището на село Смоличано "Света Ана" и църквата намираща се над него, скалното светилище "Провиралото" село Лиляч и водопадът в село Полска Скакавица.

Други такива примери са манастира "Свети Лука" в село Граница построен през 10 век, храм-костницата "Света Троица" в памет на загиналите в Междусъюзническата и Първата световна война (1915-1918). Друг факт за село Гюешево е че в него е родена Румена войвода в памет на която има плоча в селото.

Друго красиво място, което заслужава внимание се намира в село Преколница църквата "Свети Петър и Павел", която е най-голямата и най-стара възрожденска църква в областта Каменница. Тя е построена през 1848 г. В двора и има запазени килийно училище и пещ. Това са малка част от забележителностите, които заслужават вниманието и които могат да помогнат за популяризирането и развитието на Кюстендил като туристическа дестинация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!