"Черешопроизводителите трябва да бъдат подкрепени". Това заяви евродепутата от ВМРО Андрей Слабаков.

Андрей Слабаков беше гост на прекрасния Празник на черешата в Кюстендил по покана на водача на листата на "Българските потриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" за 10- МИР Кюстендил - Георги Петров. Двамата имаха срещи с местни черешопрозводители, за да чуят техните проблеми свързани основно с цената и реализацията на продукцията. Евродепутата пое ангажимент да се работи в посока на изграждане на хладилни помещения и преработвателни предприятия.
Относно изборите Андрей Слабаков изказа пълната си подкрепа към водача на листата на "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" Георги Петров.
"Желая му успех на вота и се надявам на тези избори хората да гласуват с разум, който понякога ни липсва." заяви Андрей Слабаков.
 
Георги Петров поздрави кюстендилци с Празника  на черешата и им пожела най-вече здраве.
"Нашият край е надарен с такива природни ресурси, за който другите региони могат само да мечтаят, така че трябва заедно и с разум да направим Кюстендил едно райско кътче за живеене и естествено притегателен туристически център за туристи от цял свят." каза Георги Петров.
Що се отнася за изборите, той допълни, че Българските патриоти са доказали, че само те носят в сърцата си национално-отговорната патриотична идея за България.
"Нека тук в България ние да вземаме решенията за развитието на нашата родина. Да не позволяваме други да решават вместо нас в Анкара, Вашингтон, Брюксел или Москва.
Ние резервна родина нямаме, обичаме и милеем само за България. Неслучайно сме наследници на такава пагриотична организация дала хиляди жертви по бойните полета.
За да я има България на изборите на 11 юли гласувайте с бюлетина №16. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!