Днес в гр.Дупница КП "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" тържестненно откри предизборната кампания за 10-МИР Кюстендил.

Гост на събитието беше организационния секретар на ВМРО - Юлиан Ангелов, както и всички кандидати за народни представители от коалицията. Беше отслужен тържествен водосвет за новият офис на ВМРО в гр. Дупница.

"Пожелавам сили, здраве и късмет на всички и най-вече достойно представяне на изборите на 11 юли. Показахте много добри резултати и вярвам, че на тези избори ще надградите" каза Юлиан Ангелов.
 
Присъстващите бяха поздравени и от водача на листата на патриотите - Георги Петров от ВМРО с пожелания за здраве и успешна кампания.
Ще продължим да отстаяваме националния интерес! Ще ковем политика в полза на България. Решенията касаещи бъдещето й трябва да се вземат тук, а не в Анкара, Москва, Брюксел, Вашингтон и т.н За това влизаме в тази предизборна борба и търсим доверието на българските граждани, защото сме доказали, че в сърцата си носим девиза "БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО".
Само ние можем да дадем оная промяна ,от която има нужда България.Само ние можем да защитим Бялгария!
Нямаме право на отсъпление. Пълен напред и победа! Да живее БЪЛГАРИЯ!

 

Купуването и продаването на гласове е престъплние!