ГЕРБ - СДС регистрира днес в РИК - Кюстендил листата си с кандидати за народни представители за изборите на 14 ноември. Листата регистрираха областният координатор Даниел Данчев, водачът Христо Терзийски и част от кандидат-депутатите.

“За нас е чест отново да имаме за водач един достоен човек и изключителен професионалист в лицето на г-н Терзийски. Листата ни е добре балансирана от хора с опит и младежи, всички професионалисти и доказали се в своите сфери на работа. Имаме и няколко нови лица, които не бяха на предните два вота”, коментира областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев.

Той даде заявка, че коалицията ще се бори за два мандата на тези избори.

Водач на листата отново е ексминистърът на МВР и експерт в сферата на сигурността Христо Терзийски, който води отборът на ГЕРБ - СДС на предните два вота и коалицията победи категорично в област Кюстендил.
Втори в листата е младият шампион по борба от Дупница Даниел Александров. Под номер три е юристът и депутат от 45-ото НС Михаела Крумова от Кюстендил. На четвърто място е Мишел Виячева, която работи като фармацевт в родния си град Сапарева баня. Пети е Борислав Миланов - юрист и представител на СДС. Той е едно от новите лица в листата, а другото е Десислава Александрова от Бобов дол - също представител на младежите, учител по професия. Седма е Нели Точева от Кюстендил - икономист по образование и областен координатор на младежката структура на ГЕРБ. На осмо място е другото ново лице - стоматологът от община Кочериново Елка Лукарска - Ангелова.