Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Милана Станкова от VI в клас, Димана Крумова от VI в клас и Михаела Кирилова от VII в клас на ОУ" Професор Марин Дринов" град Кюстендил намериха и върнаха чанта на гражданка на града.
Приятелка на госпожа Николина Котева, която е пенсионер, е разказала на на директора на ОУ "Марин Дринов"- Татяна Танева, за добрата постъпка на трите момичета.

„Пред читалище "Братство" в града, на една от пейките децата открили забравена чанта. В нея имало пари, мобилен телефон и лични вещи. Ученичките позвънили на последно набраните номера на телефона и стояли един час на пейката, докато възрастната дама дойде да си я прибере. Толкова слънчеви и добри момичета. Останало е живо доброто и заедно го предаваме на нашите деца. Благодаря Ви.”

На 20.10.2018 г. година се навършиха 110 години от основаването на нашето училище и 180 години от рождението на патрона на– професор Марин Дринов.Милана, Димана и Михаела за пореден път доказаха,че заедно възпитаваме достойни дриновци и можем да се гордеем с децата си." - написа в благодарственото писмо до родителите директора Татяна Танева и връчи грамоти "ДОСТОЙНИ ДРИНОВЦИ" на трите ученички.

 

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com